Despre

*născută într-o zi de 30 noiembrie, în București
*origini ardelenești indubitabile și incontestabile
*old fashion
*totul este un vis, până când se îndeplinește

Începând cu anul 2005 m-am situat în ambele părți ale baricadei: agenția de publicitate, respectiv departamentul de marketing al “clientului” și din când în când în zona de consultanță.

Am avut privilegiul să învăț de la oameni extraordinari, cărora le sunt recunoscătoare pt tot ce mi-au arătat. Am văzut reușite și eșecuri. M-am îndrăgostit iremediabil de branding, marketing politic, dar mai ales de marketingul pentru industriile și subiectele mai puțin digerabile sau romantice. Cred cu tărie ca nimic nu este garantat și mereu trebuie să îți asumi riscuri, dacă vrei să depășești barierele ok-ului și vrei să simți gustul succesului. Cred că pentru om de marketing procesul de învățare  nu se termină niciodată iar autosuficiența este unul dintre cei mai mari inamici ai săi, alături de inflexibilitate și prejudecată.

Mai cred că este nevoie de oameni de creație. Și când spun creație, nu mă refer la art director-ii din agențiile de publicitate, ci mă refer la oamenii care au puterea să creeze orice în domeniul lor, acei vizionari care au și curajul să implementeze ceea ce inovează, oamenii care găsesc soluții și iau decizii rapid, azi, acum.

Și mai cred că de prea multe ori suntem preocupați să inventăm roata, încât uitam să ne ascultăm consumatorii, studiile despre ei, nevoile lor. Din dorința de a fi cool, uitam de fapt basic-ul.

Cred în profesionalism și responsabilitate, cred în parteneriate pe termen lung, cred în oamenii care își fac treaba cu pasiune si credință. Cred că modestia este o calitate și nicidecum un atribut al mediocrității și admir enorm acei oameni cărora eu le spun “oamenii care fac ca lucrurile să se întâmple”. Pe aceștia vă invit și pe voi să îi căutați, pentru că pe ei nu îi veți vedea prea des la evenimente, susținând prezentări sau oferind interviuri pentru publicațiile business. Ei sunt cei care au treabă, care fac lucrurile să se întâmple zi de zi, care au prea puțin timp pt a face câte au în minte și câte pot cu adevărat, cei care au prea puțin timp pentru vița lor de dincolo de mediul prefesional și cu siguranță nu au timp pt PR-ul personal, pentru că pentru ei grăiesc rezultatele.

One thought on “Despre

  • 12/30/2014 at 11:59 am
    Permalink

    Ai dreptate Luiza,și eu merg pe aceleeași idealuri,și mă bucur că sunt oameni,care,în loc să alerge dupa lucruri ieftine care îți aduc o satisfacție de moment,așa cum fac majoritatea din păcate,găsesc puterea și curajul să-și afirme principiile și credințele prin ceea ce fac.Succes în continuare în tot ceea ce faci,și Domnu Isus să fie cu tine,pentrucă numai El ne dă putere,nouă celor ce suntem încă,,nealterați”de această lume!

    Cu astimă și respect,Mino!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *