Rotis Lux adauga un brand de nisa in portofoliul sau: Toyo Tires

Importatorul și distribuitorul național de anvelope Rotis Lux adaugă un nou brand în portofoliul său odată cu sezonul de iarnă 2013.
Toyo Tires sunt produse de nișă, dezvoltate și fabricate în Japonia, dedicate în special segmentelor ultra high performance și tuning, care vor completa portofoliul importatorului de anvelope Rotis Lux.
Toyo Tires este un brand dedicat împătimiților sporturilor cu motor și celor care își doresc nu doar performanțe de excepție, dar și un look îndrazneț și o armonie perfectă a vehiculului și a anvelopelor atat la nivel vizual cât și la nivelul senzației pe care șoferul o are la volan.
Plăcerea condusului atinge cote maxime la volanul unui bolid echipat cu aceste anvelope exclusiviste.

Crearea celor mai bune produse este posibilă numai când sunt îndeplinite cele mai înalte așteptări ale principalilor constructori de mașini.
Astfel, orice anvelopă Toyo parcurge un drum lung, de la design la testările finale, pentru a se asigura că toate dorențele clienților vor fi îndeplinite.

Anvelopele Toyo sunt folosite ca primă echipare de către următorii constructori:
Audi – pentru modele Q7, RS4, RS5, TT-RS, TT & TTS, Mazda, pentru modele CX7, Mazda 2, Mazda 3, Mazda 5, Mazda 6, precum și de Toyota, Nissa, Renault, Mitsubishi sau Daihatsu.

Gama Toyo comercializată în România cuprinde anvelope dedicate clasei turismelor, vehiculelor SUV/4×4 dar și clasei de autoutilitarelor ușoare.

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd este unul din liderii producătorilor de anvelope cu filiale şi reprezentanţe în mai mult de 100 de regiuni. Compania deţine peste 6000 de angajaţi în acest moment. Grupul a fost fondat în 1945 şi are sediul principal în Osaka, Japonia.
TOYO TYRES a fost prezentă pe piaţa europeană timp de peste 30 de ani, până în 2005 când a fost fondată Toyo Tires Europe GmbH, ca şi origanism de conducere a operaţiunilor pentru întregul continent european.

Buna reputație a importatorului Rotis Lux și experiența acestuia de peste 11 ani în comercializarea anvelopelor cu un nivel calitativ ridicat au fost principalele argumente pe care Rotis s-a bazat când a luat decizia de a demeara acest parteneriat cu producătorul janponez Toyo Tires.
Am dorit să readucem acest brand pe piața românească pentru că acum am considerat că în acest moment consumatorul este pregătit pentru produse speciale, de nișă, cu rezultate spectaculoase și cu un nivel al performanțelor extrem de ridicat.

Rotis Lux este de asemenea importator al mărcii Nokian Tyres și master francizor al rețelei Vianor în Romania, distirbuitor al Grupului Continental, Goodyear Dunlop, Michelin și Bridgestone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *